maanantai 7. lokakuuta 2013

syssymmällä

mä oon pitkin kesää ajatellu, että sitten syssymmällä....ja nyt kauhukseni huomaan että kohta on jo ihan talvi ja ne sitten syssymmällä-jutut on, jos ei aloittamatta niin ainakin ihan vaiheessa...miten tässä nyt näin kävi?

tai kyllä mä tiedän miksi, mä meinaten aloitin koulun. musta tulee isona artesaani ja mä oon nii-in innoissani. teinivuosina mä olin TODELLA kapinallinen, enkä oikein tahtonut asettua mihinkään rajoihin saati sopeutua rajoituksiin. nyt musta on ihana huomata, että  mun ei tarvikkaan asettua mihinkään rajoihin vaan saan oikeesti olla luova. se, kuinka luova mä oikeesti olen, jääköön nähtäväksi, mutta musta on ihana suunnitella ja tehdä kaikkea ilman odotusten painolastia.

eka huovutuskurssi on takanapäin ja jos totta puhutaan, mun pitäis tässä rustata noita palautettavia töitiä kuosiin, mutta kuinkas sitten kävikään...tuli pakottava tarve blogata justiinsa ja heti. mun eka työ tai oikeammin koe oli huovutettu palanen johon kokeilin kotelointia muovin avulla. koska kaikki nurkissa kuljeksivat palaset on tätä nykyä mulle kauhistus (olen matkalla minimalismiin...vaan toden totta, on tässä vähän vara karsiakin tästä ympärillä olevasta tavaroiden paljoudesta), mä päätin tehdä palasesta kassin ja lisätä vähän helmiä (noi aukot kun olivat vähintäänkin perverssin näköisiä) ja pitsiliinaa ja tämmöinen hänestä nyt tuli.
eestä:
jaha...jottei elämä helpottuisi, tätä kuvaa pitää katsella pää alaspäin :)
ja takkaa:
..ja tätä sitten pää vinossa :)
sitten työnä oli joku kolmiulotteinen judu ja mä värkkäsin päähineen.
tää on tosi kuninkaallinen, kruunureuna ja kaikkee :).
btw ja ohimennen, mä näin kesällä hauskan auton, tai ei auton vaa rekkarin ku oltiin motalassa ja siellä oli v8-esittely tai jotain....ol hiano.
nii ja takaisin kouluun...me tehtiin opintomatka habitare-messuille, jotka ainakin mulle näin ensikertalaisena oli hieman pettymys. meillä oli tehtävänä etsiä ideoita ja niitä ei valitettavasti löytynyt. kivaa peruskaurapuuroa juu, mutta se siitä. ainoastaan yksi teos herätti kysymyksiä ja mielitekoja, meinaten tämä sanomalehdistä tehty "pallo" (kuvan naisihminen ei liity aiheeseen)
meinaten tuli vastustamaton halu etsiä käsiini tulitikut tai sytkäri, sytästä palamaan ja mennä ton palleron viereen seisomaan se tikku kädessä ja katsoa kuinka nopeasti henkilökunta saapuisi paikalle.... :)

mullahan on joskus "hieman" tapana liioitella...ja taas on hieman ruvennu mopo keuliin. mä niin rakastuin näihin neulovan nartun kupla-lapasiin. kerrassaan oivallinen idea. montakohan väriyhdistelmää maailmasta löytyy??? tässä muutama..
..ja lisää on tulossa...nää punavalkoset on kans yksi huovutuskokeilu kouluun (lankana sandnesin tove)
ja lopuksi, ehkä täydellisin porkkana ever...tää löytyi raunon porkkanasäkistä...pieni ja soma ja satukirjan porkkanoitten mallinen...noi mun ridahanskat on sitten horror-osastoa :)
aurinkoisia syksypäiviä, nähhään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti